Perkhidmatan Insuran Online Yang Dipercayai

Originally posted 2016-09-29 01:35:41.

Kini anda boleh perbaharui insuran kereta online dengan pantas & mudah. Lebih pantas dari menyediakan mee segera!

Kami tawarkan beberapa syarikat insuran yang boleh anda pilih. Zurich Takaful, Allianz, Kurnia, MAA Takaful, eTiqa Takaful, dan Takaful Ikhlas, perkhidmatan kami meliputi semua. Kami aktif dalam memberi anda insuran yang terbaik–yang ideal untuk anda, dan yang sesuai untuk anda. Pelanggan adalah keutamaan kami & didahulukan.

Perbaharui insuran kereta anda online dengan kami. Kaedah kami adalah mudah, cepat, & selamat.

Perbaharui Dengan Mudah

Tiada lagi borang yang panjang yang perlu diisi, serta pembayaran online yang pantas. Polisi anda akan dihantar secara ekspress!

Penjimatan Besar

Kami tidak beri anda payung, namun kami memberi penjimatan tunai. Begitu, barulah berbaloi! Penjimatan bermula dari RM5.00 untuk perbaharui insuran lebih RM500.

Dapatkan Nasihat Pakar

Ada soalan tentang tuntutan insuran anda? soalan tentang polisi insuran anda? Pasukan kami sedia membantu anda. Hubungi nombor berikutĀ 03-7783 3533

Berpengalaman & Mesra

Berbekalkan pengalaman lebih sedekad dalam memberi perkhidmatan perllindungan insuran auto/kereta.

Samada silap ejaan pada nama dalam polisi atau anda tidak faham bagaimana cara membuat tuntutan. Jangan bimbang. Hubungi kami, kami akan berikan bantuan yang terbaik kepada anda. Hubungi nombor 03-7783 3533 untuk bercakap dengan pasukan kami.

Sistem Berhubung Myeg

Kami menggunakan sistem yang berhubung dengan Myeg untuk memproses insuran dan cukai jalan anda. Sistem automasi kami akan mempercepatkan proses pembaharuan insuran.

Penghantaran Ke Pintu Anda

Kami mempunyai sepasukan penghantar (despatch) yang membuat penghantaran secara terus ke alamat anda. Tenang aja, semuanya beres.

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *