5 Soalan Utama & Jawapan

Originally posted 2016-09-29 01:26:58.

1. ADAKAH SAYA DAPAT PREMIUM YANG LEBIH MURAH?

Sejujurnya, jawapannya adalah Tidak. Kadar premium adalah standard dan dikawalselia. Namun begitu, kami beri diskaun tunai untuk pembaharuan insuran anda. Jika dikira secara total, ya, anda dapat murah. Cover More, Save More!

2. BAGAIMANA NAK BAYAR?

Sistem kami menerima pembayaran secara online. Anda boleh bayar menggunakan kad kredit (Mastercard/Visa), kad debit (seperti kad Maybank anda) atau melalui perbankan internet. Anda boleh bayar melalui Maybank2U, CIMBClicks, Public Bank, Hong Leong Bank and RHB.

3. BILA & BAGAIMANA SAYA MENDAPAT POLISI SAYA?

Cukai jalan & cover note insuran anda akan dihantar secara fizikal kepada anda dalam 24 hingga 48 jam bekerja. Anda boleh muat-turun cover note pada bila-bila masa. Sila klik pada pautan “Muat-Turun Cover Note” di website ini untuk memuat-turun.

4. SAYA PERLUKAN BANTUAN, DENGAN SIAPA PERLU SAYA BERCAKAP?

Hubungi 03-7783 3533 (waktu pejabat, Isnin-Jumaat) dan khidmat pelanggan kami akan hubungkan anda kepada seseorang yang sesuai bagi membantu anda.

5. BAGAIMANA AUTOROADTAX BERBEZA DARI YANG LAIN?

Kami berada dalam industri insuran kenderaan untuk lebih sedekad. Pasukan kami terdiri dari mereka yang telah berada dalam industri. Dengan pengalaman didalam industri, kami percaya kami boleh menyediakan perkhidmatan yang baik & memuaskan hati anda.

autoroadtax

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *